CougarDB

Këngë Labe ( Dasma Labe ) ..V. Zyka ..Goliku ..T.Lela .. N.çela..

Këngë dasmash nga Laberia ..Vendim Zyka , Nazif çela Tomorr Lela ..Goliku ..dhe grupe nga e gjithë krahina e Laberis . Kjo rakia Ballkazani .ç'më panë sytë ne krua ..kënge për Ismail Qemalin . Chant du folklore albanais.Related Videos from Youtube

related video
Dasma Labe
related video
DASMA MALLAKASTRIOTE (ne TCH)
related video
Grupi polifonik i Vlorës - Këngë për Alket Rizain
related video
Trimi Luftetare (Ismail Qemail e Isa Boletini) - Ansambli Cipini (Tomorr Lelo, Nazif Cela)More...

Newest Videos


More...

Popular Videos

 • 2001 Mercury Cougar Zn Coupe - Walk Around

  2001 Mercury Cougar Zn Coupe - Walk around the car, showing the interior and exterior condition.


 • Mercury Cougars on german Autobahn

  Me driving and my man filming the tree other new edge cougars on our way to the 3. international cougar meeting in Borken Germany 2007


 • Cougar 99 3

  My 99 Mercury cougar.


Random Videos from Youtube - 23747

 • 1999 Mercury Cougar (Custom) 1999 Mercury Cougar (Custom)

  (Sold) Walkaround of a customized 99 Cougar with a ...


 • 2000 Mercury Cougar V6 for sale in Amherst, OH 44001 at Lake 2000 Mercury Cougar V6 for sale in Amherst, OH 44001 at Lake

  This 2000 Mercury Cougar V6 is for sale in Amherst ...


 • my15128 2000 Mercury Cougar 2.5 with 5speed 177148miles, Elmer's Auto Salvage my15128 2000 Mercury Cougar 2.5 with 5speed 177148miles, Elmer's Auto Salvage

  Parting out 2000 Mercury Cougar 2.5 with 5 speed h ...